Ovo je naša priča...

Firma “Hinel” d.o.o. je osnovana i započela s radom 6. maja 1997. godine.
Osnovna djelatnost je elektroinženjering u industriji i domaćinstvu kao i pružanje visokokvalitetnih usluga iz oblasti elektrotehnike.

Za izvođenje radova firma posjeduje svu potrebnu opremu (transportna sredstva, alate i ostalo), opremu za ispitivanje i atestriranje svih vrsta instalacija i postrojenja kao i stručno i osposobljeno osoblje na području radova sa dugogodišnjim iskustvima, znanjem iz oblasti jake i slabe struje, energetike i telekomunikacija.

Elektroinženjering Hinel d.o.o. Srebrenik

Od 1997

Kompletna rješenja za različite industrije

Za izvođenje radova firma posjeduje svu potrebnu opremu, opremu za ispitivanje i atestriranje svih vrsta instalacija i postrojenja.

Untitled-2
150+

Klijenata

Untitled-4
320+

Projekata

Untitled-1
15

Zaposlenih

Untitled-3
25

Godina iskustva

Naša djelatnost je usmjerena na:

 1. Izvođenje elektromontažnih radova jake i slabe struje na elektroenergetskim postrojenjima do 220Kv, industrijskim i javnim objektima
 2. Proizvodnja
  • Niskonaponskih razvodnih ormara (distributivni, MCC i upravljački ormari, ormari zaštite, daljinski nadzor i mjerenje)
  • Uređaji za kompenzaciju aktivne i reaktivne energije za nazivne napone 0,4Kv i 6/10Kv
  • Kompaktne transformatorske stanice 10(20)/0,4 Kv u AB i AL kućištu
 3. Projektovanje svih vrsta elektroinstalacija jake i slabe struje, elektromotornih pogona, upravljačkih i nadzornih sistema, elektroenergetskih mreža
 4. Nadzor nad izvođenjem radova
 5. Inženjering u okviru djelatnosti u dijelu projektovanja, proizvodnje, montaže i puštanja u pogon
 6. U projektovanju se koriste aktualne i produktivne metode (programski paket AutoCAD) sa velikom bazom podataka, a projektni biro je opremljen sa savremenom informatičkom opremom.

Firma broji od 10-15 uposlenika konstantno.

Također posjedujemo i licence za izvođenje elektro radova u Federaciji Bosne i Hercegovine, Distriktu Brčko i Republici Srpskoj.

Firma posluje na domaćem tržištu i pouzdan je i stalan partner sa mnogim značajnim firmama u BiH. Svi ostvareni uspjesi su rezultat ispravno vođene kadrovske politike firme temeljene na zapošljavanju mlade i stručne radne snage, dodatnoj obuci, podizanjem svijesti i edukacijom uposlenika.

Firma „Hinel“ d.o.o. postoji na tržištu 25 godina i još uvijek nije zabilježeno poslovanje u gubitku.